MIHAELA LULEA PRIMA MEDALIE STELISTĂ LA PLOVDIV

În aceste zile, la Plovdiv, în Bulgaria, în paralel cu Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru seniori, au loc și Campionatele Europene de paracanoe seniori.

Lotul național al României este compus din doi sportivi, ambii legitimați la CSA Steaua București. Mihaela LULEA (foto), nouă achiziție a clubului militar,  a cucerit prima medalie a delegației României în Bulgaria. Mihaela a concurat la proba de kaiac 200 metri, gradul de dizabilitate L3, ajungând la finiș pe poziția secundă. Astfel, ea și-a asigurat medalia de argint.

La proba similară masculină, în această după-masă, Iulian ȘERBAN concurează în semifinale.

La kaiac-canoe, mai mulți steliști au avut astăzi așezări în finalele continentale. La canoe dublu 500 metri, Valentina POȘTARU, alături de Alexandrina Dragomirescu, s-a situat pe locul al cincilea. Răzvan ALBIȘORU, la kaiac 4 500 metri, a sosit, cu ambarcațiunea românească, pe locul 7. Leonid CARP, la canoe dublu 1000 metri, în tandem cu Victor Mihalachi, a sosit pe locul 5, în timp ce canoea de 4 pe un kilometru a fost cel mai aproape de medalie, terminând pe locul al patrulea. În echipaj s-au aflat steliștii Cătălin CHIRILĂ, Gabriel GHEOCĂ și Ștefan STRAT.

Tot în cadrul reuniunii de azi, Paula POȘTARU, la proba de canoe simplu 200 metri, s-a calificat în finala programată mâine, având a doua performanță a semifinalei.

Distribuire social media