MOȘ CRĂCIUN A POPOSIT LA SALA DE GIMNASTICĂ!

Moș Crăciun a venit mai devreme la Centrul Regional de Excelență CSA ”Steaua București”, însă acest lucru nu le-a luat prin surprindere pe micuțele gimnaste.

Fetițele din grupa de performanță și cele din proiectul ”Țară, țară, vrem campioane!” au organizat, astăzi, o serbare dedicată Sărbătorilor de Iarnă. Ele și-au arătat măiestria printr-o serie de momente care au cuprins elemente de gimnastică artistică, dans, recitări de poezii și colinde în fața unui public inedit. Micuțele gimnaste au fost aplaudate la scenă deschisă de secretarul general al Ministerului Apărării Naţionale Codrin MUNTEANU, președintele Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București” Cristian PETREA, managerul secției de gimnastică Roxana BÂRLĂDEANU, echipa de antrenori, tehnicieni și personalul care se ocupă de bunul mers al activității din cadrul proiectului, precum și de părinți.

La finalul serbării, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri micuțelor și le-a felicitat pentru bunele rezultate obținute atât la școală, cât și în sala de gimnastică.

Distribuire social media