Mulțumim CAMPIONILOR!!!

Doi mari campioni ai sportului românesc s-au retras din activitatea de performanță. Este vorba de spadasina Ana Maria Popescu și de gimnastul Marian Drăgulescu, doi sportivi care ne-au făcut mândri de nenumărate ori.

„Dragi iubitori de sport, dragi colegi, niciodată nu mi-a fost greu să vorbesc, dar acum îmi este. Sunt recunoscătoare că, din 26 de ani de carieră, 25 i-am petrecut în curtea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Am încă vie imaginea de atunci, a acelor copii care se duelau și care m-au fascinat. Mi-aș dori să rămână și imaginea pe retina copiilor care se visează campioni, iar pentru acest lucru, cred că suntem cu toții de acord că este de datoria noastră să creăm campioni. Cât voi putea, voi rămâne alături de Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Toată experiența acumulată sper că voi putea s-o întorc sportivilor și celor care simt că pot să fiu de ajutor” a spus Ana Maria Popescu.

La rândul său, Marian Drăgulescu a declarat: ”Mi-a fost și-mi este greu să renunț la ceea ce-mi place să fac cel mai mult. M-am mai retras de vreo trei ori, dar de această dată cred că este pe bune. Vine o vreme când trebuie să-ți pui cipicii în cui și să încerci să dai o mână de ajutor din altă poziție. Voi rămâne la Clubul Steaua și voi antrena copiii. A fost o carieră lungă, dar frumoasă. Aș face același lucru, dacă aș da timpul înapoi. A fost plină de multe satisfacții, le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, mulțumesc Steaua și COSR. Sper să creăm campioni în continuare la Clubul Steaua” 

Distribuire social media