Naționalele de înot în bazin scurt s-au încheiat cu alte recorduri steliste

Campionatele Naționale de înot în bazin scurt (25 de metri) s-au încheiat ieri la Hunedoara. În sesiunea finalelor am asistat și la doborârea ultimelor recorduri naționale pentru această formă competițională.
Claudia Tolea, legitimată la CSA Steaua București, la proba de 400 metri mixt, a terminat cursa cu timpul de 4:56:88, nou record național la junioare de 14 ani.  La proba de 4X50 metri mixt masculin, prima ștafetă a Stelei (Bonea, Rusen, Rațiu, Radu) a înotat timpul de 1:43:50, nou record național de juniori. O a doua ștafetă a clubului din Ghencea, tot la proba de 4X50 metri mixt masculin (Costroj, Ionescu, Florea, Popa)a stabilit un nou record național pentru juniorii de 16 ani, cu timpul de 1:47:51.
Junioarele steliste (G. Gâdea, M. Gâdea, Drăgoi, Ivan) au stabilit și ele un record național juvenil, cu 1:58:59 la proba de 4X50 metri mixt feminin.

În total, înotătorii steliști au cucerit 32 de titluri naționale la ștafete și probe individuale, la seniori, tineret și juniori, Steaua București fiind unul dintre cele mai performante cluburi participante la competiție.

Distribuire social media