Negocieri pentru noul antrenor al echipei de fotbal „Steaua București”

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” anunță ajungerea la un acord de principiu cu Adrian Falub, pentru preluarea funcției de antrenor coordonator/director tehnic al echipei de fotbal din Ghencea.

Negocierile finale vor fi purtate la începutul săptămânii viitoare și au în vedere perfectarea unui contract valabil pe o perioadă de doi ani. După finalizarea negocierilor, CSA „Steaua București” va prezenta oficial noul antrenor al fotbaliștilor militari într-o conferință de presă care va fi organizată la sediul clubului, la o dată ce va fi comunicată în timp util.

În vârstă de 47 de ani, Adrian Falub și-a început cariera de fotbalist la Unirea Dej în Liga a IV-a. În 1989 a fost transferat la Universitatea Cluj, pentru care a jucat timp de nouă sezoane. În anul 1996, Adrian Falub a jucat la FC Basel și, după un an, s-a întors la formația clujeană. A mai evoluat la echipele Gloria Bistrița și FC Național București, iar în anul 2002 a plecat în Cipru, la Digenis Akritas Morphou, unde și-a și încheiat cariera.

În cei 13 ani de când activează ca antrenor, a pregătit echipe ca Universitatea Cluj, Sportul Studențesc, UTA Arad, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, CSM Politehnica Iași și Concordia Chiajna. Cu Adrian Falub pe bancă, au promovat în Liga I echipele Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia.

Conducerea CSA „Steaua București” va fixa noului antrenor obiectivul principal de a promova echipa în eșalonul următor și participarea până în fazele superioare ale Cupei României.

Distribuire social media