O mulțime de copii au participat la programul național de selecție „Hai cu noi în Țara Campionilor!”

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică au organizat, la mall AFI Palace Cotroceni o remarcabilă activitate destinată copiilor care doresc să intre în programul „Hai cu noi în țara campionilor” gimasticii.

În sala de gimnastică amenajată în incinta mall-ului sâmbătă, 7 decembrie, au urcat pe saltea micii gimnaști ai clubului Steaua București, participanți la competițiile naționale, care au prezentat un moment demonstrativ.

Pe un minitraseu de inițiere în gimnastică, zeci de copii au intrat și au fost ajutați de mari sau foști mari campioni ai gimnasticii românești, precum Marian Drăgulescu sau Marius Berbecar, dar și de antrenori ai CSA Steaua să exerseze diverse exerciții pentru începători. Entuziasmul și veselia copiilor, aplauze, părinți și bunici bucuroși au dat dimensiune unui tablou impresionant în care personajele principale au fost viitoarele campioane și campioni ai gimnasticii românești.

Antrenoarea Angela Cacoveanu coordonatoarea micilor gimnaști steliști participanți la eveniment a declarat: „Hai cu noi în țara campionilor, este proiectul marca FRG, la care spotivii secției  noastre au fost prezenți cu demonstrații și momente artistice, apreciate și aplaudate de către public. Aceștia au fost premiați și alături de antrenorii lor, i-au încurajat pe micuții prezenți la eveniment.  Pe cei mai curajoși și dornici de mișcare îi așteptăm în număr cât mai mare, la sala de gimnastică din incinta Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, acolo unde, alături de sportivi consacrați, pot descoperii tainele gimnasticii artistice”.

Gimnastul Marian Drăgulescu participant la eveniment a declarat: „A fost un eveniment care și-a dorit promovarea gimnasticii, a sportului în general, a mișcării și performanței. Obiectivul evenimentului este asigurarea continuării practicării gimnasticii, prin atragerea către acest sport a unui număr cât mai mare de copii, descoperirea şi creşterea de noi talente, în scopul formării și perfecționării unor generații valoroase de gimnaste și gimnaști. Copiii participanți ne-au arătat măiestria lor pe saltea.”

Distribuire social media