O NOUĂ VICTORIE PENTRU FOTBALIȘTI

Astăzi, în Ghencea, Steaua București a întâlnit-o pe V.K. Soccer într-o nouă partidă din Cupa României. Steliștii au controlat meciul și s-au impus cu 6-1.

Încă din primele minute de joc, adversarul a conturat o linie defensivă care a scos la iveală tactica antrenorului pentru această întâlnire: apărare evidentă și mingi lungi în terenul roș-albastru. Steliștii s-au remarcat prin posesia superioară și controlul atent al balonului, astfel că primul șut pe poartă a venit în minutul 9. Apoi, după numeroase faze bine legate, în minutul 34, Alin Turbatu a deschis scorul. Lolescu Mihai, cu 5 minute înainte de finalul primei reprize (minutul 40), a mărit avantajul. 2-0 scorul pauzei.

Repriza a doua a început în forță, iar golul trei a venit la numai un minut de la reluarea partidei – minutul 46, prin Rareș Popa, care a mai înscris încă o dată, în minutul 58, pentru 4-0. Steaua și-a dominat adversarul pe toată perioada părții secunde și s-a impus cu scorul de 6-1, după ce, în minutele 81 și 86, Adrian Ilie și Petcu Giovanni au marcat ultimele două goluri.

Din tribune nu au lipsit suporterii care au încurajat echipa și s-au bucurat de încă o victorie roș-albastră.

Distribuire social media