O primă victorie în sferturile de finală ale Cupei României

Sâmbătă, 28 decembrie, CSA Steaua a primit vizita lui Dinamo Știința în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României. Echipa roș-albastră s-a impus cu scorul 83 – 78 (18-22, 24-26, 19-14, 22-16). Partida s-a desfășurat la sala Mihai Viteazul și a fost trasmisă în direct pe DigiSport 2.

Meciul dintre cele două formații a fost sub semnul echilibrului, cele două echipe luptând pentru victorie. Cu sprijinul suporterilor din tribune, finalul de meci a aparținut echipei militare care a obținut victoria.

De la echipa roș-albastră s-au remarcat: Keith Clanton cu 10 puncte, 13 recuperări, 3 pase decisive și 4 capace. Strahinja Jovanovic a fost cel mai bun marcator cu 21 de puncte, iar Karlo Vragovic a terminat partida cu 20 de puncte.

Andrei Mandache, căpitanul echipei, continuă să lipsească, el suferind o accidentare gravă la umăr.

Următorul meci al echipei de baschet va fi în Liga Națională cu BCMU FC Argeș Pitești. Meciul va avea loc în data de 05 ianuarie, ora 18.00 la sala „Trivale Pitești” și va fi transmis de DigiSport.

Returul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României va avea loc în sala Dinamo din București, miercuri, 08 ianuarie, ora 20.45, cu echipa Dinamo Știința București. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Distribuire social media