O zi de neuitat pe stadionul Steaua!

În cadrul proiectului ”Școala Altfel”, mai mulți copii au vizitat astăzi Stadionul Steaua. Elevi în clasa a șaptea la Școala Gimnazială ”Sfânta Treime” din București, micuții au făcut un tur al stadionului, au intrat în vestiare, dar s-au întâlnit și cu căpitanul Stelei de la Sevilla, Ștefan Iovan, dar și cu marea noastră gimnastă, fosta campioană olimpică Sandra Izbașa.

Încântați că au ajuns pentru prima dată pe stadionul Steaua, copiii au ascultat cu gura căscată povestea câștigării Cupei Campionilor Europeni de către Steaua în 1986 chiar de la Ștefan Iovan. Au admirat apoi și au făcut fotografii cu replica Cupei Campionilor Europeni aflată în vitrina Stelei. Fetele au fost mai interesate să o întrebe pe Sandra despre cariera ei de gimnastă, cum a devenit campioană olimpică la Beijing și apoi, peste alți patru ani, și la Atena.

O zi de neuitat pentru acești copii care suntem siguri că vor veni să susțină echipa Steaua pe minunatul nostru stadion, un loc încărcat de istorie al fotbalului românesc.

Distribuire social media