PALMARES CONSISTENT PENTRU HALTEROFILI

Echipa de haltere a CSA Steaua București a participat, recent, la etapa finală a Campionatelor Naționale de tineret, care au avut loc la Bistrița. La categoria de greutate 69 de kilograme, Sorina Hulpan a devenit triplă campioană națională, performanțele sale fiind 85 de kilograme la smuls, 101 kilograme la aruncat și 186 de kilograme la total.

Triplă medalie de aur a adus clubului militar și Paul Dumitrașcu, la 77 de kilograme. El a câștigat stilul smuls cu 126 de kilograme, iar la aruncat s-a impus cu 145 de kilograme, victorie ce i-a asigurat, evident, și succesul la total, cu 271 de kilograme.

Doru Stoian a dominat categoria de greutate 85 de kilograme, ocupând locul întâi la smuls, 150 de kilograme, aruncat, 170 de kilograme și total, 320 de kilograme. De asemenea, la categoria supergrea, +105 kilograme, tabloul a fost controlat de Andrei Roman, care s-a impus la smuls 130 de kilograme, aruncat 170 de kilograme și total 300 de kilograme încărcare pe bara de concurs.

Adrian Feraru a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la categoria 69 de kilograme, la stilul aruncat, unde a ridicat 110 kilograme.

Bilanțul CSA Steaua București, la această competiție, a fost alcătuit din 13 medalii, dintre care 12 de aur și una de bronz.

Distribuire social media