PARTENERII ECHIPEI DE FOTBAL STEAUA BUCUREȘTI PENTRU SEZONUL 2022/2023

Steaua București anunță partenerii echipei de fotbal, pentru sezonul competițional al Ligii a 2-a, ediția 2022/2023:

Partenerul principal este compania Get’S Bet, care este alături de echipa noastră din 30 iulie 2021. Get’s Bet, companie fondată în 2004, este una dintre puținele companii cu capital 100% românesc și unul dintre liderii principali din industria  jocurilor de noroc din România.

Steaua București este un nume notoriu atât pe plan intern, cât și pe plan internațional și suntem încântați să anunțăm că, pentru al doilea an consecutiv, Get’s Bet este sponsorul principal al echipei de fotbal. Ne dorim să pregătim împreună un nou sezon competițional, uniți de pasiunea pe care o purtăm pentru fotbalul românesc.

Încă din iulie 2021, prin parteneriatul cu Steaua București, ne-am dorit să susținem și să contribuim la dezvoltarea și îndeplinirea obiectivelor echipei. Parteneriatul are la bază valori comune împărtășite atât de Get’s Bet, cât și de Steaua București, respectiv performanța, profesionalismul, dar și dorința de a susține performanța” a declarat directorul general al Get’s Bet, Cristian Roman.

Suntem mândri pentru că putem fi alături de Steaua și în următorul an competițional. M-am bucurat anul trecut când am resimțit atmosfera de pe Ghencea, cu o galerie minunată alături de echipă. Mi-am adus băiatul de 2 ani la mai multe meciuri și sper să fac un stelist adevărat din el. Get’s Bet este și va fi alături de cel mai mare club din România și sper să ne revedem în Liga 1, cât mai curând, cu medaliile de campioni la gât! Hai Steaua!” a declarat la rândul lui, directorul executiv al companiei, George Radu.

Wienerberger care deține în portofoliu produsele Porotherm, rămâne alături de Steaua București și în sezonul 2022/2023. Compania este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume și cel mai mare producător din Europa de cărămizi pentru fațadă și țigle ceramice.

Cel mai nou partener al clubului nostru este „Explorado.ro”, care este cea mai recentă inițiativă a  International Alexander Holding, una dintre companiile lidere în industria transporturilor, logisticii și depozitelor.

Le mulțumim celor trei parteneri pentru că s-au alăturat proiectului echipei de fotbal,  Steaua București!

Înainte Steaua !❤️💙

Distribuire social media