PATRU CANOTORI STELIȘTI LA CAMPIONATELE EUROPENE DE JUNIORI

În perioada 19-21 mai, la Krefeld, în Germania, vor avea loc Campionatele Europene de canotaj academic pentru juniori. Cursele din programul competiției vor avea loc pe apele Lacului Elfrather. În lotul național al României au fost selectați patru sportivi legitimați la CSA Steaua București, care vor concura pentru medaliile puse în joc.

În componența echipajului feminin de patru rame se află stelista Simona RADIȘ, iar la proba similară masculină, cvartetul românesc se bazează și pe serviciile lui Sebastian CÎRSTEA.

Alcătuirea tricoloră de 4 vâsle le cuprinde pe canotoarele legitimate la CSA Steaua București, Geanina JUNCANARIU și Cătălina ONCIU.

Conform reglementărilor în vigoare, colectivul tehnic poate opera modificări în echipajele anunțate, cu cel mult o oră înainte de startul oficial al curselor.

De asemenea, un substanțial contingent stelist formează osatura lotului național de seniori al României, care, săptămâna viitoare, va participa la Campionatele Europene, la Racice, în Cehia. Până atunci însă, în prim-plan sunt juniorii, cărora, pe această cale, le urăm mult succes în competiție!

Distribuire social media