Patru pugiliști în finalele Campionatelor Naționale

La Circul de Stat Globus din București, edificiu superb pavoazat pentru specificul unei gale pugilistice, au avut loc semifinalele Campionatelor Naționale.

Practicanții nobilei arte de la Steaua București au fost printre protagoniști, patru dintre ei reușind să atingă faza semifinalelor.

În limitele categoriei de greutate 56 de kilograme, Robert Jitaru l-a depășit pe David Vințan asigurându-și cel puțin medalia de argint. Pe tabloul categoriei 69 de kilograme, Marian Pița l-a învins pe  Adi Bărbieru, urmând ca acum să lupte cu centura de campion pe masă.

La 75 de kilograme, Iulian Stan l-a întrecut pe dinamovistul Adrian Ciobanu, iar acum pregătește finala. La supergrea, +91 de kilograme, Mihai Nistor a câștigat prin forfait meciul cu Mădălin Nicolae, acesta alegând să nu intre în ring.

Toți cei patru nominalizați se vor afla în dispută pentru titlul național,  în Gala programată vineri seară, de la ora 20.00, în direct la TVR HD.

În afara finaliștilor, care au cel puțin medalii de argint asigurate, în semifinalele categoriei de greutate 91 de kilograme s-a aflat Doru Zelea, care a pierdut încrucișarea de mănuși că Cătălin Cristea, Boxerul stelist va întregi însă palmaresul secției roș-albastre, cu o medalie de bronz.

Vom reveni cu amănunte de la Gala finalelor.

Distribuire social media