PERSONAL BEST ȘI CALIFICARE LA MONDIALE PENTRU CLAUDIA BOBOCEA

Recent, în data de 13 mai 2017, atleta Claudia BOBOCEA, legitimată la secția de specialitate a CSA Steaua București, a reușit o performanță extraordinară, cu ocazia etapei de Diamond League care a avut loc la Shanghai, în China.

Claudia BOBOCEA  a alergat pe distanța de 1500 de metri, oprind cronometrele la valoarea de 4:06:33 minute, ceea ce echivalează cu o dublă performanță. Pe de o parte, sportiva noastră a stabilit ceea ce în terminologia de specialitate se numește Personal Best, adică timpul cel mai bun al carierei. De asemenea, Claudia a reușit, grație acestui timp excepțional, calificarea pentru Campionatele Mondiale de atletism, baremul valoric fiind atins.

Claudia BOBOCEA a terminat pe locul 7 cursa din China, câștigătoare fiind o atletă din Kenya, urmată pe podium de două etiopience. Claudia BOBOCEA este la a treia ispravă de acest gen în 2017, după ce în iarnă și-a stabilit două Personal Best. La proba de 1500 de metri, Claudia a alergat la Athlone, pe 15 februarie, timpul de 4:08:19 minute, iar la cursa de 3000 de metri, la Karlsruhe, a trecut linia de finiș după 8:51:58 minute.

Claudia BOBOCEA se află, de o bună bucată de vreme, în cantonament în Portugalia. Ea va participa, în perioada 4-13 august, la Campionatele Mondiale de atletism, care vor avea loc la Londra.

Felicitări pentru aceste performanțe!

Distribuire social media