POLOISTELE AU BIFAT PRIMA VICTORIE DIN 2017!

CSA „Steaua București” a debutat cu o victorie în primul tur al Campionatului Național de Polo feminin, competiție găzduită de bazinul „Anatolie Grințescu” din Complexul Floreasca. Echipa condusă de Eugen GEORGESCU și Andrei STOICUȚ s-a impus cu 15-4 (5-0, 2-1, 3-2, 5-1) în partida cu Torpi Târgu Mureș.

Pentru echipa noastră au marcat Xenia BONCA 5 goluri, Claudia PILICĂ 4, Mariia DVORZHETSKA 2, Ioana PIEDEMONTE, Teodora ITUL, Briana MIHĂILĂ și Biana VÂLCU, câte un gol fiecare.

Lotul echipei campioane s-a întărit considerabil înainte de începutul noului sezon prin două transferuri importante. Este vorba despre jucătoarea de câmp Anastasiia MELNYCHUK și portarul Mariia DVORZHETSKA, ambele sportive fiind componente ale reprezentativei naționale a Ucrainei.

„Ne-am propus să câștigăm toate partidele. Avem trei turnee și fiecare meci are mare greutate în rezultatul final. Obiectivul este locul întâi. Fetele sunt motivate și sper, ca și în joc, să fie concentrate indiferent de adversar”, a declarat antrenorul principal al echipei roș-albastre, Eugen GEORGESCU.

În următoarea etapă, formația din Ghencea va sta, urmând ca în etapa a III-a să întâlnească pe CS Rapid. Partida este programată sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 10:00. Tot sâmbătă, începând cu ora 17:00,  CSA „Steaua București” va întâlni, în premieră, pe CS Dinamo. În ultima etapă, care va avea loc duminică de la ora 10:00, stelistele dau piept cu poloistele de la Crișul Oradea.

Distribuire social media