POLOIȘTII, CANTONAMENT ÎN CROAȚIA

În aceste zile, poloiștii se află la Split (Croația) într-o perioadă de pregătire.
Astfel, între 3-11 septembrie, steliștii își măsoară forțele cu echipe precum: Jadran Split, Mornar Split și Posk.

“Această perioadă de pregătire ne prinde foarte bine. Jucăm contra unor echipe care sunt angrenate în competiții importante. Cu siguranță au rolul să ne întărească. Atmosfera este excelentă, iar băieții muncesc în fiecare zi pentru a fi la capacitate maximă la primul joc oficial. Consider că am devenit și mai puternici odată cu venirea noilor colegi, printre ei fiind și un campion olimpic (Ivan BULJUBASIC)”, a spus căpitanul echipei, Mihai Drăgușin.

Săptămâna trecută, la Budapesta, au avut loc extragerile pentru stabilirea grupelor din Champions League, iar roș-albaștrii au fost repartizați în grupa B, alături de următoarele formații: Szolnoki VK (HUN), Pro Recco (ITA), Spandau04 Berlin (GER), Olympic Nice (FRA), AZC Alphen (NED) și câștigătoarele grupelor A și D din turul trei preliminar.

“Pe plan intern, ne dorim să păstrăm trofeele cucerite sezonul trecut, iar în cupele europene, având în vedere că întâlnim adversari puternici, vrem să avem evoluții cât mai bune. Primul meci pe teren propriu va fi cu Olympic Nice, spre finalul lunii octombrie.”, a mai adăugat Mihai.

Înainte de începerea Superligii Naţionale de polo, steliștii vor mai efectua un cantonament de pregătire în Ungaria.

Distribuire social media