POLOIȘTII, ULTIMELE ZILE DE PREGĂTIRE ÎNAINTEA NOULUI SEZON

Mai puțin de două săptămâni până la startul noii ediții de campionat, iar poloiștii trag tare la antrenamente și la meciurile de pregătire, întrucât vor fi angrenați atât în competițiile naționale, cât și în cea mai puternică întrecere europeană: Champions League.

Dacă în cantonamentul din Croația, steliștii și-au măsurat forțele cu echipe precum: Jadran Split, Mornar Split și Posk, în ultimul cantonament, care a avut loc în Ungaria, lucrurile au stat și mai serios. Roș-albaștrii au continuat să joace zilnic contra unor echipe valoroase, respectând întcomai programul conturat de staff-ul tehnic.

Ieri, la bazinul din cadrul Complexului Sportiv Steaua-Ghencea, a avut loc ultimul joc de antrenament, cu cei de la Corona Sportul Studențesc.

În prima etapă a Superligii Naționale, Steaua o va întâlni pe Amefa Arad, în prima săptămână a lunii octombrie, iar debutul în Champions League va fi pe data de 25 a aceleiași luni. Deoarece Olympic Nice a renunțat la wild card, campioana României va da piept cu formața maghiară Eger.

Mai jos, aveți imagini din cantonamentul din Ungaria.

Distribuire social media