Posibila adversară a echipei de fotbal Steaua București la baraj este din județul Giurgiu

Miercuri, 19 februarie, Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a duelurilor pentru barajul de promovare în viitoarea ediție a Ligii a III-a.

Astfel, dacă vor câștiga play-off-ul Ligii a IV-a, jucătorii lui Daniel Oprița vor întâlni în barajul de promovare echipa câștigătoare din județul Giurgiu.
Valentin Niculae a declarat după partida de astăzi cu CS Tunari (3-0), că nu se teme de nicio echipă în acest sezon. „Am format o familie și vrem să facem suporterii fericiți la finalul acestui sezon”.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga a III-a, datele de disputare a partidelor sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul. Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

În Liga a IV-a, Steaua are 16 victorii în 16 etape. Roș-albaștrii conduc cu 48 de puncte, fiind urmați de Bucharest United, cu 43 de puncte, și de Progresul București 2005, cu 34 de puncte.

Lider în Seria Sud din Liga a IV-a pe județul Giurgiu este Victoria Adunaţii Copăceni, cu 37 de puncte. Podiumul este completat de Energia Remus, cu 36 de puncte și Spicul Izvoru cu 34. În Seria Nord, lider este Argeșul 2009 Mihăilești, cu 43 de puncte. Pe locul doi se află FC Singureni, cu 37 de puncte, urmată de Bolintin Malu Spart 2017, cu 34 de puncte. Cele două campioane se vor duela într-un baraj al Ligii a IV-a Giurgiu pentru a merge la barajul de Liga a III-a.

Distribuire social media