Pregătiți pentru pasul decisiv !

S-a tras cortina peste liga a 3-a, faza campionatului regulat. În seria a 4-a, liderul absolut, Steaua Bucureşti a disputat ultima etapă, pe teren propriu în compania echipei Metalul Buzău. Chiar lipsit de miză, pentru că Steaua era virtuala câştigătoare a seriei, meciul stârnea un oarecare interes. Buzoienii erau singurii care reuşiseră să înscrie de două ori în poarta roş-albaştrilor în meciul tur, când elevii antrenorului Opriţa au reuşit să egaleze in extremis.

Ultima etapă a fost pentru Steaua un meci fără miză dar abordarea jocului a fost la fel de serioasă.  Echilibrul în joc nu a existat nici măcar în startul partidei. A fost un asalt continuu la poarta oaspeţilor iar deschiderea scorului era o problemă de timp.

Minutul 20 a însemnat deschiderea scorului, Remus Chipirliu marcând printr-un șut plasat din interiorul careului mare cu o execuție inteligentă din flancul stâng.

Dominarea Stelei s-a concretizat prin încă trei goluri până la pauză, Dragoș Huiban (min. 27), același Chipirliu  după o fază finalizată exemplar (min. 32) și Alexandru Zaharia (min. 43), ultimul fiind dintr-un penalty obținut de Emilian Pacionel.

Repriza a doua, fără miză, a continuat în același registru. Roș-albaștrii au redus motoarele, însă au dominat clar ostilitățile din teren. Oaspeții s-au rezumat la o expectativă permanentă, punând o singură dată în pericol poarta apărată de Raul Bălbărău. Ofensiva Stelei a mai punctat o dată printr-o fază de manual: o ieșire din defensivă cu o succesiune de șase pase consecutive finalizată de Rareș Enceanu (min. 82).

După aceste ultime 90 de minute din campionat, Steaua pregătește marele asalt. Cu un parcurs excelent, steliștii au încheiat campionatul regulat cu un bilanț impresionant de 15 victorii , 3 egaluri, 0 înfrângeri, golaveraj 48 – 8.

În datele de 08 și 15 mai, roș-albaștrii dau o primă probă de foc: manșa preliminară a barajului. Prima întâlnire se va disputa la Mostiștea Ulmu, echipă clasată pe locul 2, în seria a 3-a. Returul va avea loc în fief-ul nostru, în Ghencea, în data de 15 mai. Dacă vom depăși acest prim obstacol, lucru plauzibil și probabil, ținând cont de valoarea lotului și de experiența jucătorilor, va mai urma un singur pas către obiectivul mult dorit de întreaga suflare roș-albastră, PROMOVAREA!

Echipa noastră a evoluat în formula: Raul Bălbărău, George Călinţaru, Walace da Silva, Dean Beţa, Robert Neacșu, Alexandru Zaharia, Liviu Băjenaru, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Remus Chipirliu.

În repriza secundă, Valentin Bărbulescu, George Călințaru, Dean Beța, Remus Chipirliu și Walace da Silva, au fost înlocuiți cu Mădalin Mihăescu, Rareș Enceanu, Sergiu Bactăr, Philippe Nsiah și Ovidiu Morariu.

Înainte Steaua !❤️💙

Sursă foto: Fotorosport 

Distribuire social media