PREMIERĂ RITMICĂ LA CSA „STEAUA BUCUREȘTI”

În perioada 31.03 – 02.04.2017, sala Polivalentă din București, va găzdui a-16-a ediție a Cupei „Irina Deleanu” la gimnastică ritmică. Această competiție devenită tradițională și extrem de apreciată va beneficia de o largă participare internațională, la start anunțându-și prezența sportive din 16 țări.

CSA „STEAUA BUCUREȘTI” va fi reprezentată pentru prima datã de 5 sportive, componente ale secției de gimnasticã ritmicã, nou înființatã în cadrul clubului. Liderul echipei roș-albastre este Ana Luiza FILIOREANU, participantă la J.O. de la RIO 2016 și medaliată la J.O. pentru tineret, antrenată la lotul național de Maria GÂRBĂ. La categoriile mai mici de vârstă, speranțele noastre se leagă de Petra Maria NEGUȚ, Denisa MAILAT, Larisa GHEORGHE și Alice DAVID, prezențe constante pe podiumurile interne și internaționale în competițiile junioarelor.

Astăzi, președintele CSA „STEAUA București”, domnul Cristian PETREA le-a urat succes gimnastelor și antrenoarei Adriana TEOCAN la prima competiție oficială sub culorile roș-albastre.

Iubitorii acestui grațios și elegant sport sunt așteptați în cele trei zile de concurs la sala Polivalentă. Vineri și sâmbătă vor avea loc probele de calificare începând cu ora 10:00, urmând ca duminică de la ora 09:00 să fie ziua finalelor.

Distribuire social media