Președintele CSA Steaua George Boroi și Sandra Izbașa le-au felicitat pe medaliatele europene la box și canotaj

COMUNICAT NR. 12

Proaspăt medaliatele europene la box și canotaj au fost primite miercuri, 11 iunie, de către conducerea CSA Steaua, într-o festivitate desfășurată la sediul clubului. Steluța Duță (aur, box), Florina Marinela Radu (argint, box), Cristina Stancu și Luminița Turcin (bronz, box), Roxana Cogianu (aur, canotaj 8+1) au primit flori și mulțumiri din partea președintelui CSA Steaua, George Boroi, dar au fost felicitate și de către dubla campioană olimpică Sandra Izbașa, prezentă la festivitate.

Am avut așteptări și voi le-ați împlinit! Vă mulțumesc pentru că am reusit, datorita voua, sa sarbatorim implinirea a 67 de ani de la înființarea clubului prin performanțe.” Acesta a fost mesajul transmis de președintele Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua” București, George Boroi, sportivelor, antrenorilor și managerilor celor doua secții. ”Iar dacă Sandra e aici, cred că ați înteles mesajul: vă dorim să ajungeți pe podiumurile olimpice”.

La rândul lor, sportivele au promis că vor face tot posibilul pentru a obține și în viitor performanțe la nivelul sprijinului și încrederii acordate.

Președintele clubului a precizat, de asemenea, că felicitările vor fi extinse și către echipa de rugby U16 – proaspăta campioană națională, iar spadasina Simona Gherman va fi așteptată la sediul clubului după întoarcerea de la Campionatul European de scrimă de la Strasbourg.

În final, dubla campioană olimpică Sandra Izbașa a primit felicitările conducerii CSA Steaua pentru reușita acțiunii de preselecție la gimnastică femin desfășurată chiar de ziua clubului, pe 7 iunie, în cadrul campaniei naționale ”Țară, țară, vrem campioane!”.

Distribuire social media