PRESTAȚIE ONORABILĂ A ARCAȘILOR STELIȘTI

În week-end, așa cum deja am informat, sportivii legitimați la secția de tir cu arcul a CSA Steaua București au participat la etapa a II-a a Grand Prix-ului European, găzduită chiar în incinta clubului militar.

În competiția dedicată categoriei recurve, Dorin PĂTRUȚ a pierdut la mare luptă, la săgeată de departajare, meciul din primul tur eliminatoriu, împotriva islandezului Ragnar Hafsteinsson. La scorul de 5-5, conform regulamentului, s-a tras o săgeată pentru calificare. Nordicul a nimerit 9, în timp ce arcașul nostru a reușit un șeptar.

Lotul nostru are în componență specialiști la compound, acolo unde rezultatele au fost, evident, mai numeroase. Augustin PEGULESCU a cedat în primul tur eliminatoriu împotriva lui Bogdan Raicu, cu scorul de 128-119, iar Mihai TOMA a fost învins de Filip Ghiorghi cu 138-122.

Emil COJOCARU a avut bye în primul tur, grație punctajului din calificări, iar în optimile de finală a pierdut în disputa cu ucraineanul Dmytro Lvoskyy, cu 144-121. În primul tur am avut și un duel stelist, Ionuț BUTOI – Cătălin PÂRVu 137-124. Învingătorul a pierdut apoi contra lui Mads Haugseth, din Norvegia, cu 143-118.

Dorin PETRUȚ, prezent și pe acest tablou, a reușit să treacă un tur, după succesul cu Daniel Codrea, 137-110. În a doua rundă, arcașul nostru a fost învins de redutabilul Jacopo Polidori, din Italia, cu 143-131.

În orice caz, evoluția steliștilor a fost apreciată de către specialiști, iar condițiile oferite de Complexul Sportiv Ghencea, de asemenea, au fost calificate la superlativ.

 

Distribuire social media