Prima medalie pentru România la Campionatul Mondial de la Rotterdam!

Stelistele Ana-Maria Simion și Mădălina Hegheș, alături de Alina Ligia Pop și Diana Mihai, au devenit vicecampioane mondiale la categoria tineret, după ce au încheiat finala probei de patru rame în 06 min 32 sec 94/1000.

În finala probei de patru vasle feminin, echipajul României din componența căruia a făcut parte și Maricela Dorina Otea, a terminat cursa pe locul cinci, în 06 min 24 sec 34/1000.

La dublu vâsle, echipajul format din Ioana Vrânceanu și Viviana Bejinariu s-a clasat pe locul trei, cu timpul de 7 min 31 sec 22/1000. Primele două locuri au fost ocupate de Marea Britanie (7 min 23 sec 46/1000) și Belarus (7 min 29 sec 26/1000).

În finala probei de patru vasle feminin, echipajul României din componența căruia a făcut parte și Maricela Dorina Otea, a încheiat cursa pe locul cinci. Pe aceeași poziție s-a clasat și echipajul masculin de opt rame cu cârmaci, în care clubul militar l-a avut ca reprezentant pe Robert Ovidiu Groșan.

La categoria juniorilor, echipajele feminine de opt rame plus cârmaci (contribuție Andreea Ștefan) și dublu rame (Simona Radiș) au obținut o clasare pe locul șase, respectiv șapte în ierarhia mondială.

 

Distribuire social media