Primirea la aeroport a Campioanelor Europene la spadă feminin

Echipa României de spadă, formată din stelistele Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman şi Maria Udrea a cucerit al şaselea titlu continental din istorie, după ce a dispus de Rusia în finala de la Strasbourg, scor 38-34.

Spadasinele au fost întâmpinate la salonul VIP al aeroportului internațional ”Henri Coandă” de o delegație impresionantă compusă din reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Tineretului și Sportului, Federației Române de Scrimă și ai Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București”.

Proaspetele campioane europene la spadă au fost, de asemenea, întâmpinate de un mare număr de jurnaliști și au susținut o conferință de presă transmisă în direct de două dintre televiziunile participante la eveniment.

Liderul echipei, Ana-Maria Brânză, a povestit pentru jurnaliști momentele cele mai importante ale finalei, iar Simona Gherman – proaspăt revenită în activitatea competițională – a dedicat bronzul cucerit la individual  fetiței ei Ioana Teodora, în vârstă de numai șase luni.

 

Distribuire social media