PROGRAMUL ROȘ-ALBAȘTRILOR

SuperLiga Națională de polo se reia după o pauză de două săptămâni dată de meciul naționalei din preliminariile Ligii Mondiale. În runda cu numărul patru, CSA „Steaua București” întâlnește, în deplasare, pe CSU „Poli” Cluj. Dubla manșă este programată pe 18 și 19 noiembrie, de la ora 16:45, respectiv 10:00.

Echipa de hochei Steaua Rangers întalnește, tot într-o dublă manșă, pe Progym Gheorgheni. Partidele se desfășoară pe 18 și 19 noiembrie, începând cu ora 18:30, pe patinoarul din Cârța.

Pe 19 noiembrie, echipa de rugby susține primul meci de baraj pentru calificarea în semifinalele Cupei Regelui. Roș-albaștrii primesc vizita celor de la CS „U” Cluj, de la ora 11:00. Partida va fi transmisă live pe canalul oficial de Youtube al clubului.

În etapa a VIII-a a Diviziei A1 la volei masculin, CSA „Steaua București” întâlnește pe CS Unirea Dej. Partida este programată pe 19 noiembrie, începând cu ora 16:00, la Sala „Mihai Viteazul”.

Tot sâmbătă, de la ora 19:00, sala „Mihai Viteazul” va fi gazda duelului din etapa a IX-a a Ligii Naționale de Baschet masculin, dintre Steaua CSM EximBank și BC Mureș.

Prețul unui bilet la meciurile care se vor desfășura la sala „Mihai Viteazul” este de 10 RON.

Distribuire social media