PROMOVAREEEEEE!!!

90 de minute! Atât mai lipseau pentru îndeplinirea obiectivului mult dorit de mii de suporteri steliști, PROMOVAREA!

Ultimul hop era returul cu CS Afumați, a doua partidă din barajul decisiv pentru accederea în Liga a 2-a. După meciul tur, câștigat cu 2-0, Steaua pornea cu prima șansa.

Debutul meciului a fost fulminant. Un șut centrare al lui Călințaru din partea dreaptă s-a oprit direct în poarta gazdelor, o execuție de excepție! Din acel moment Steaua avea un avantaj general, consistent, de 3-0. Meciul a continuat într-o pronunțată notă de echilibru, fără ocazii de gol din partea celor două combatante. Finalul de repriză a adus un gol al celor de la Afumați, la o fază care nu spunea nimic, un moment fix speculat de gazde.

Actul secund nu a adus nicio schimbare în joc. Steaua a dominat jocul de mijloc, fără să forțeze iar oaspeții au avut rare tentative ofensive. În final, Pacionel pătrunde în careu în flancul stâng unde este faultat evident. Penalty-ul a fost executat impecabil de același Pacio și a stabilit scorul final, 2-1.

La capătul unui meci emoțional, în condiții meteo vitrege, fără aportul suporterilor care nu au putut să fie alături de echipă din motive organizatorice, Steaua câștigă și ultimul baraj. Roș-albaștrii termină un sezon în care au fost invincibili, un parcurs de excepție.

11-le aliniat la start de Daniel Oprița a fost: Raul Bălbărău, George Călinţaru, Walace da Silva, Dean Beţa, Alexandru Zaharia, Mădălin Mihăescu, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Philippe Nsiah.

În repriza secundă, Nsiah, Walace, Huiban au fost înlocuiți de Răsdan, Bactăr și Enceanu.

Felicitări băieților și staff-ului tehnic, am fost și vom fi alături de voi, avem încredere că în sezonul următor vom continua ascensiunea!

Mulțumim suporterilor care ne-au susținut necondiționat, ati fost al 12-lea jucător al echipei!

Mândri de voi, Înainte Steaua!❤️💙

Sursă foto: SPORT PICTURES

Distribuire social media