Publicitate la evenimente

publicitateLaEvenimente

Pe parcursul unui an, CSA Steaua organizează un număr de evenimente sportive și media cu un grad ridicat de impact public, care se bucură de o excelentă mediatizare atât în presa scrisă, cât și în cea audio-vizuală.

Evenimentele sportive sunt competiții internaționale, aflate în calendarul federațiilor sportive internaționale și române, sau evenimente cu participare internațională de top.

Evenimentele media sunt acțiuni speciale ale CSA Steaua care vizează promovarea imaginii și valorilor clubului militar sau proiecte cu un larg impact social.

Dincolo de mediatizarea lor excelentă, o altă caracteristică a evenimentelor este dată de participarea unor persoane publice cu un grad sporit de notorietate și impact – personalități sportive, mari campioni ai clubului și ai României, vedete din alte domenii ale vieții sociale.

În timp ce unele dintre evenimente au dobândit un caracter fix, anual, intrând deja în conștiința opiniei publice, altele sunt propuse de la un an la altul, funcție de oportunitățile de organizare, promovare și impact social.

promo_icon-outdoorVezi oferta de publicitate la evenimente