Publicitate în locații

publicitateInLocatiiCSA Steaua București este clubul cu cele mai multe locații – complexuri sportive, baze, săli și terenuri de antrenament și competiții – din România.

Aceasta face ca oferta clubului destinată companiilor interesate de publicitate – atât indoor cât și outdoor – să fie una complexă.

Între locațiile clubului se află și baze ”premium”, caracterizate printr-un trafic excelent de-a lungul unui an calendaristic. Traficul este constituit din sportivii practicanți – legitimați ai clubului la toate categoriile de vârstă, copiii cuprinși în programele de inițiere și selecție împreună cu părinții sau însoțitorii lor, spectatorii, suporterii și simpatizanții prezenți la competiții și evenimente, precum și populația Bucureștiului care realizează valori crescute de trafic în zonele de amplasare ale locațiilor CSA Steaua.

Oferta se adresează companiilor interesate strict de vizibilitatea bazată pe trafic, sau celor care doresc să-și extindă aria de publicitate și înafara competițiilor sau evenimentelor sportive, unde au ales deja să-și promoveze brandul sau produsele.

promo_icon-indoorDescarcă oferta de promovare indoor

promo_icon-outdoorVezi aici oferta de publicitate outdoor