Publicitate la competiții

publicitateEvenimente

Sportul de performanță oferă cea mai eficientă platformă de promovare, în care mesajele publicitare sunt livrate unui public activ, iar receptarea lor se realizează pe fondul favorizant al emulației, emoției, trăirilor consumatorului în jurul competiției sportive.

Prin numărul mare de secții sportive care activează în cadrul clubului, CSA Steaua are posibilitatea de a oferi oricărei companii interesate o platformă extrem de amplă pentru publicitate și promovare.

CSA Steaua are calitatea de organizator pentru un număr de aproximativ 120 EVENIMENTE SPORTIVE ANUAL, acestea fiind constituie din meciurile pe teren propriu ale echipelor de baschet, handbal, hochei, polo, rugby, volei și din cupele sau campionatele găzduite de clubul nostru la majoritatea disciplinelor sportive individuale, olimpice și neolimpice.

Mai mult de jumătate dintre aceste competiții fac obiectul transmisiilor în direct ale televiziunilor partenere, iar valoarea brandului Steaua București și numărul mare de simpatizanți la nivel național și internațional garantează ratinguri peste media transmisiilor sportive legate de oricare alte cluburi din România.

Companiile interesate pot opta, în funcție de publicul țintă pe care îl tagetează, pentru publicitatea legată de o singură echipă, de un sport individual, sau pentru un pachet publicitar all-inclusive.

promo_icon-outdoorVezi aici oferta de promovare la competiții sportive