Pugilistele steliste au cucerit 12 titluri naționale

Echipa feminină de box CSA Steaua București, sub conducerea antrenorilor Adrian Lăcătuș și Constantin Voicilaș, a participat la Campionatele Naționale, care au avut loc la Complexul ”Marea Neagră” din Eforie Nord (jud. Constanța). Ringul a fost amenajat în aer liber, iar rezultatele fetelor noastre au fost realmente superbe.

La cadete, Steaua a cucerit două medalii de aur prin Andra Sebe și Nicoleta Banciu, dar și una de argint, Cosmina Cristea.

La categoria junioare, pugilistele steliste au cucerit două medalii de aur, Alina Panta și Andreea Alecu, respectiv una de argint, Ionela Cotună. La tineret, palmaresul Stelei s-a îmbogățit cu trei medalii de aur, Bianca Ciobanu, Andreea Năstase și Torok Ester, dar și una de argint, Teodora Neagu.

La senioare, stelistele s-au impus la categorii diferite prin Steluța Duță, Claudia Nechita, Lăcrămioara Perijoc, Cristina Cosma și Nicoleta Dinu. Vicecampioane naționale au devenit Cristia Busuioc și Ana-Maria Misenchi.

Bilanțul Stelei la Campionatele Naționale înseamnă 17 medalii, dintre care 12 de aur și cinci de argint.

Steluța Duță a devenit pentru a 16-a oară în carieră campioană națională la categoria de greutate 48 de kilograme, acesta fiind un veritabil record.

Fetele noastre vor pleca la un turneu internațional în Turcia, după care se intenționează efectuarea unui stagiu comun cu pugiliste din Rusia și Ucraina, finalizată cu o competiție de verificare.

Apoi, în luna noiembrie,  Steluța Duță, Claudia Nechita, Lăcrămioara Perijoc și Cristina Cosma vor participa la Campionatele Mondiale feminine, în India.

Felicitări și mult succes!

 

Distribuire social media