Remiză spectaculoasă cu Gloria Buzău !

Seria meciurilor de pregătire a elevilor antrenorului Daniel Oprița a continuat, ajungând la episodul 3. Pe terenul 5 din cadrul complexului Steaua, oaspeții au fost buzoienii de la Gloria, formație ce activează în Liga a 2-a și care păstrează șanse reale pentru intrarea în play-off.

Meciul reprezenta pentru divizionara secundă ultima verificare înaintea începerii sezonului de primăvară programat la sfârșitul lunii februarie. Debutul partidei a arătat două echipe ofensive, dispuse la efort încă din primul minut. Apărării avansate a oaspeților, steliștii au opus un joc pe contre, în viteză care a prins pe picior greșit defensiva adversară. În minutul 14, o succesiune de cinci pase extrem de rapide l-au adus pe Remus Chipirliu singur în fața porții, finalizând lejer ocazia ivită.

Echipa din Buzău a exercitat o presiune constantă la poarta Stelei astfel că golul egalizator a venit în minutul 24, în urma unei acțiuni solitare de 40 m finalizată cu șut de Ciobanu. După numai 2 minute o șarjă ofensivă a roș-albaștrilor a destrămat apărarea adversă, balonul circulând rapid din flancul stâng în cel drept, oferindu-i ocazia lui Alexandru Zaharia să aducă din nou formația noastră în avantaj, 2-1. Adversarii au revenit în terenul nostru, atacând repetat poarta lui Mușat și în minutul 37, Iulian Roșu egalează la 2 printr-un șut de la 16 m, scor care a consemnat rezultatul pauzei.

În actul secund, Daniel Oprița a păstrat doar doi jucători din formula de start, rulând tot lotul avut la dispoziție. Jocul și-a mai pierdut din cursivitate dar s-a menținut destul de echilibrat. Oaspeții au fost ceva mai activi în joc poate și datorită nivelului de pregătire precompetițional  mai avansat.

Apărarea roș-albastră a rămas pe poziții, rezistând cu brio unei superiorității teritoriale exercitată de formația pregătită de fostul jucător stelist Ilie Stan. Per ansamblu, 4 goluri foarte spectaculoase, un test reușit cu un adversar bun care s-a prezentat cu motoarele turate având în vedere startul Ligii a 2-a, în următoarea săptămână.

Steaua București va continua pregătirea și disputarea meciurilor amicale în perspectiva reluării campionatului din data de 13 martie 2021, când va întâlni SC Fotbal Club FCSB SA 2.

Înainte Steaua !❤️💙

Distribuire social media