Reportaj STEAUA TV: “Achiziții” spectaculoase la echipa de baschet Steaua înaintea derby-ului cu Dinamo

Echipa de baschet masculin Steaua București își propune să obțină cu orice preț victoria în derby-ul cu Dinamo, din etapa a VI-a a Ligii Naționale.
Iar pentru a fi siguri că nu vor rata succesul cu rivalii din Ștefan cel Mare, roș-albaștrii au făcut două „tranferuri” spectaculoase în această săptămână.

Atletul Alin Firfirică și gimnastul Marian Drăgulescu s-au alăturat lotului echipei de baschet și chiar au făcut un antrenament pe parchetul Sălii „Mihai Viteazul”. Sub privirile tehnicienilor și jucătorilor militari, Alin și Marian au exersat aruncările de la distanță și semi-distanță, au încercat diverse acțiuni de atac și au încheiat cu un slam dunk în pereche.

La finalul antrenamentului, cei doi campioni le-au urat succes baschetbaliștilor steliști în derby-ul cu Dinamo, iar Marian a promis că va fi prezent și luni la meci, pentru primul angajament.

Meciul dintre Steaua și Dinamo, din etapa a șasea a Ligii Naționale la baschet masculin, va avea loc luni, 18 noiembrie 2019, în Sala “Mihai Viteazul” din București, de la ora 19:00.

 

Distribuire social media