Reportaj STEAUA TV: căpitanul Andrei Mandache, la 32 de ani

Ziua de 2 octombrie a fost una specială pentru echipa de baschet Steaua București. A fost ziua în care căpitanul Andrei Mandache a serbat împlinirea a 32 de ani. Și, așa cum îi stă bine unei echipe unite, ziua căpitanului a fost serbată chiar pe parchetul Sălii de sport „Mihai Viteazul”, locul unde Steaua își dispută meciurile de acasă.

Deși se află abia la al doilea sezon în tricoul roș-albastru, Andrei este extrem de apreciat de către coechipieri, dar și de către noul antrenor din Ghencea, Cătălin Burlacu.
Andrei Mandache este un adevărat exemplu pentru întreaga echipă. Căpitanul roș-albaștrilor l-a luat sub aripa sa pe tânărul Ștefan Daniel Mâinea, alături de care împarte camera în cantonamente și deplasări și căruia îi oferă sfaturi zi de zi.

De la aniversarea căpitanului Stelei nu putea lipsi familia acestuia. Soția și cei doi copii ai lui Andrei Mandache și-au făcut apariția în sala “Mihai Viteazul” chiar în timpul unui interviu acordat Steaua TV și i-au dăruit acestuia un tort și cele mai calde îmbrățișări.

Distribuire social media