Reportaj STEAUA TV cu Alin Firfirică: „Nici nu concep să nu cuceresc o medalie la Tokyo!”

Alin Firfirică este cel mai în formă atlet român al momentului. În vârstă de 24 de ani, sportivul de la clubul Steaua București a obținut recent biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a câștigat proba de aruncare a discului din cadrul reuniunii atletice de la Katowice (Polonia), cu o performanță de 67,32 m.

Pe lângă faptul că i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor, 67,32 m reprezintă a opta performanță a lumii în 2019 și un record personal excelent pentru elevul antrenoarei Daniela Costian!

În aceste zile, Alin se află în cantonament la Baza Nouă de la Snagov, acolo unde pregătește participarea la cea mai importantă competiție din acest an: Campionatele Mondiale în aer liber pentru seniori de la Doha (27 septembrie – 6 octombrie).
Între două antrenamente, Alin Firfirică a acordat un interviu pentru Steaua TV în care a povestit ce stricăciuni făcute acasă în copilărie l-a „trimis” la aruncarea discului, care este cea mai mare frică a sa și de ce e sigur că va urca pe podium la Tokyo.

Distribuire social media