Reportaj STEAUA TV: Reunire cu gândul la Liga a treia!

Steaua a efectuat marți, 14 ianuarie 2020, primul antrenament în noul an. Roș-albaștrii s-au reunit la baza de pregătire a stadionului Ghencea și au planuri mari pentru noul sezon.

„Clar, primul gând e promovarea, cu ăla ne-am trezit, cu ăla ne antrenăm zi de zi, vrem să fie fără emoții. La play off și la baraj vrem să fie fără emoții. Asta vorbeam în vestiar, de abia așteptam să începem, dacă începeam pe cinci ianuarie nu ne supăram, chiar scriam noi pe grup, nu începem mai devreme”, a declarat Andrei Neagoe.

Jucătorii lui Daniel Oprița vor efectua mâine vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Valentin Bărbulescu a reușit să obțină două promovări consecutive cu Daco-Getica și speră să repete performanța și cu Steaua: „Vrem să facem performanță să ducem echipa cât mai sus în elita fotbalului românesc. Împreună cu Daniel, cu Băjenaru, cu Morariu, am început acum patru ani un proiect asemănător și l-am realizat cu succes. Sperăm să fie și de această dată și sunt convins că va fi același deznodămănt”.
Primul amical al roș-albaștrilor va avea loc, pe 22 ianuarie, împotriva echipei de Liga a doua, Turris Turnu Măgurele. Meciul va avea loc la baza sportivă a stadionului Ghencea.

GALERIE FOTO de la primul antrenament al echipei de fotbal Steaua București puteți vedea AICI.

Distribuire social media