ROMANIAeINVICTUS – Împreună am reușit!

Ne-am UNIT în jurul militarilor răniți și am reușit să ducem România pe prima poziție a clasamentului provocării #LapofHolland.

Militarii răniți componenți ai echipei Invictus România au participat sâmbătă, 29 mai, la provocarea de a înconjura virtual Olanda, în doar 24 de ore, eveniment ce a marcat ziua în care ar fi trebuit să înceapă Jocurile Invictus de la Haga, din acest an, anulate din cauza pandemiei.

În scaun cu rotile, cu bicicleta, în alergare, vâslind la ergometru  sau înotând, Invictușii au  avut de parcurs colectiv distanța de 1478 de kilometri, exact atât cât reprezintă teritoriul Olandei, iar pentru a reuși să strângă kilometri necesari, Echipa Invictus România a lansat provocarea întregi societăți românești.
Sportivii CSA Steaua, oameni de presă, cineaști, elevi ai instituțiilor militare de învățământ, voluntari Invictus din toată țara și nu numai, au sărit în ajutorul lor și au donat activitățile sportive reușind astfel ca la sfârșitul zilei TEAM ROMANIA să totalizeze 1576 mile pe platforma organizatorului și peste 5000 de kilometri pe platforma InvictusRomania.ro.

Mesajul evenimentul este că deși jocurile au fost amânate din cauza pandemiei, echipele militarilor răniți sunt așteptate la Haga, Olanda în 2022, pentru a participa la cea de-a cincea ediție a Jocurilor Invictus.

Felicitări și mult succes în pregătire! Go Invictus!

Distribuire social media