ROȘ-ALBAȘTRII AU CUCERIT TITLUL DE CAMPIONI LA U20!

CSA ”Steaua București” s-a impus în finala Campionatului Național U20, obținând victoria în fața celor de la SCM Timișoara, scor 27-20. Elevii antrenorilor Ștefan Acsinte și Virgil Popișteanu au început partida în forță, la pauză tabela indicând 17-5. În a doua parte, timișorenii au încercat să recupereze din diferență și au reușit chiar să se apropie la 5 puncte, însă steliștii nu au cedat și au luptat în continuare să aducă titlul în Ghencea.

O victorie frumoasă, grea și muncită. Tot meritul pentru echipa oaspete, pentru modul în care jucătorii s-au angajat în meci, fizic și mental, dar în sport contează cine câștigă la final. Există o singură învingătoare și din fericire suntem noi, CSA ”Steaua București”, a declarat antrenorul principal al echipei roș-albastre, Ștefan Acsinte.

”Ne așteptam să fie un meci greu, în condițiile în care ne-am mai întâlnit cu cei de la SCM Timișoara și în sezonul regulat. Am știut ce trebuie să facem în teren, am dat tot și asta ne-a adus victoria. Am dominat pe tot parcursul primei reprize, dar pe un fond de relaxare, să spunem, în repriza secundă cei de la Timișoara au reușit să se apropie. Ne-am mobilizat și rezultatul final a fost în favoarea noastră. Ne bucuram foarte mult pentru această reușită”, a spus la finalul meciului căpitanul echipei campioane U20, Mihai Melnicov.

Lotul învingătorilor: Ionel Melinte, Eduard Bencea, Mihai Melnicov (C), Alexandru Pădureanu, Marian Lupu, Tudor Boldor, Florin Iancu, Marius Lungu, Ionuț Melecciu, Ciprian Lucaci, Mihai Oprea, Octavian Popa, Alin Ghiaresim, Laurențiu Pădureanu, Damian Ispas, Iulian Radu, Aurel Viorel Chelaru, George Badea, Daniel Preda, Cătălin Becheanu, Ionuț Cimpoeșu, Robert Andrei și Emilian Dumangiu.

Antrenori: Ștefan Acsinte și Virgil Popișteanu.

 

 

 

Distribuire social media