Roș-albaștrii au obținut victoria în primul meci al finalei Superligii Naționale!

CSA ”Steaua București” a dispus de CSM Digi Oradea, cu 9-8 (2-3, 3-2, 1-2, 3-1), la capătul unei partide fulminante, cu dese schimbări de situație.

Disputat în bazinul din Ghencea, primul meci al finalei Superligii Naționale a aparținut roș-albaștrilor care au reușit să facă un joc bun și să se impună la o diferență minimă în fața campioanei en-titre.

Scorul a fost deschis de oaspeți, care au reușit să marcheze de două ori consecutiv. Replica stelistă a venit prin golul înscris de Alexandru Ghiban, însă adversarii au reușit să marcheze din nou. Nikola Murisic înscrie în ultimele secunde, însă scorul primei reprize se încheie în favoarea orădenilor, 3-2.

Repriza secundă debutează cu două goluri marca ”Steaua”. Ivan Krizman înscrie golul egalizator, iar Daniel Teohari pe cel care ne aduce pentru prima dată la conducere. Orădenii trec din nou în avantaj, însă Alexandru Ghiban readuce egalitatea, scor 5-5.

Aceeași cursă de urmărire și în repriza a treia în care, după o acțiune reușită de oaspeți, Ivan Krizman egalează la 6-6, însă actul se încheie cu 6-7 pentru cei de la CSM.

În primele minute ale ultimei reprize, adversarii izbutesc să se distanțeze periculos, cu un avantaj de două goluri. Replica stelistă vine după un gol marcat din lovitură liberă de Djordje Filipovic și de reușita lui Daniel Teohari pentru 8-8. Purtat din tribune, golul victoriei este înscris în ultimele 10 secunde de către Niculae Diaconu, spre bucuria suporterilor roș-albaștri aflați la bazin.

Pentru echipa noastră au marcat Alexandru Ghiban (2), Ivan Krizman (2), Daniel Teohari (2), Nikola Murisic, Djordje Filipovic și Niculae Diaconu. De remarcat excelentele parade ale lui Dragoș Stoenescu, goalkepper cu state vechi în Superliga Națională.

A doua întâlnire dintre CSA ”Steaua București” și CSM Digi Oradea are loc mâine, de la ora 13:00, tot la bazinul din Ghencea.

 

 

 

Distribuire social media