ROȘ-ALBAȘTRII CONTINUĂ SERIA VICTORIILOR DIN „CUPA REGELUI”!

Rugbiștii steliști au obținut o victorie clară în cea de-a treia etapă a „Cupei Regelui”, disputată în deplasare contra celor de la CS „U” Cluj.

Studenții clujeni au punctat primii pe tabelă printr-o lovitură de pedeapsă. Totul a fost un foc de paie întrucât cele trei puncte au fost singurele reușite ale gazdelor. La pauză, roș-albaștrii întorseseră scorul și conduceau cu 5-3 prin eseul reușit de Kuselo Moyake.
La reluare, echipa noastră a trecut lejer la cârma jocului. Chiar și în inferioritate numerică, datorată unei eliminări temporare, CSA „Steaua București” a reușit două eseuri în primul sfert de oră, prin Sosefo Sakalia și Ionuț Dumitru.
Finalul a mai adus două realizări ale lui Alexandru Porojan și beneficiind de încă două transformări, militarii s-au impus cu 29-3 (5-3), realizând și punctul bonus ofensiv care se acordă pentru patru eseuri reușite.

Etapa viitoare, liderul la zi, CSA „Steaua București” va primi replica CS Știința Baia Mare, recent învingătoare a campioanei la zi, echipa din Timișoara. Derby-ul se va desfășura în Complexul Sportiv Ghencea, în data de 8 octombrie, începând cu ora 11:00.

Distribuire social media