Roș-albaștrii trag tare în cantonamentul de iarnă

Poiana Brașov, este, în februarie, cea de-a doua casă a rugbiștilor roș – albaștri.

Având ca obiectiv pregătirea asiduă care să-i conducă spre cele mai bune rezultate în returul campionatului național și în meciurile din Cupa Regelui, echipa de rugby Steaua București s-a reunit în primul cantonament din anul 2020.

În această perioadă, sportivii steliști vor efectua antrenamente de pregătire fizică, în aer liber, dar și pregătire specifică, în sală, prin care vor demonstra că instruirea sistematică fizică și psihică, alături de coeziunea roș – albaștrilor, stau la baza victoriilor obținute de echipele din Ghencea.

La finalul acestui stagiu de pregătire, sportivii doresc să ofere iubitorilor sportului cu balonul oval cât mai multe ocazii de a-i felicita pentru performanțele pe care le vor obține.

„Sunt mulțumit de cum s-au pregătit băieții în această perioadă. O perioadă grea de acumulare cu accent pe pregătirea fizică. Pe lângă pregătirea fizică și tehnico-tactica încercăm să creem relații de prietenie și încredere. Atingând aceste obiective consider că  echipa va fi la parametri necesari în realizarea obiectivelor stabilite. Sper sa rămânem aceeași jucători modești și seriosi cum am fost anul trecut„ a declarat antrenorul Dănuț Dumbravă.

La finalul returului SuperLigii, Steaua București ocupă locul secund în clasament cu 31 puncte. A doua parte a competiției interne se va relua la începutul lunii aprilie. În prima etapă, ce se va desfășura în 04 aprilie, ora 11.00, echipa noastră va întâlni, în deplasare, formația ACS Tomitanii Constanța.

Distribuire social media