ROȘ-ALBAȘTRII TRAG TARE ÎN CANTONAMENTUL DE LA FORBAN

Echipa de rugby a CSA „Steaua București” a început anul cu o pregătire centralizată montană. Astfel, formația pregătită de Cristian PETRE, Marcel MIHALACHE și Dănuț DUMBRAVĂ, compusă din 33 de sportivi, se află la cabana Forban din Predeal.

Cantonamentul este programat pentru o perioadă de 13 zile, între 22 ianuarie şi 3 februarie. În acest interval, echipa va efectua antrenamente atât de pregătire fizică, în aer liber, cât şi de pregătire specifică, în sală.

Lotul deplasat în cantonament cuprinde jucătorii: Nicolae NERE, Andrei FLORESCU, Vlad BĂDĂLICESCU, Silviu VASILIU, Cosmin ROȘU, Ciprian LUCACI, Marius LUNGU, Sosefo SAKALIA, Bogdan DOROFTEI, Alexandru GRIGORE, Moyake KUSELO, Viorel LUCACI, Valentin MOTOTOLEA, Florin SURUGIU, Grigoraș DIACONESCU, Tudor BOLDOR, Quinton CROCKER, Petelo TUPOU, Ionuț DUMITRU, Robert DASCĂLU, Florin IONIȚĂ, Marian LUPU, Eduard BENCEA, Damian STRĂTILĂ, Robert NEAGU, Alexandru POROJAN, Florin VLAICU, Alexandru GORDAȘ, Cristi CORNEI, Dennis PERJU, Sabin STRĂTILĂ, Mikheil ARCHUASHVILI și Levan GENEBASHVILI.

Pentru a asigura buna pregătire a lotului, alături de colectivul tehnic se află și preparatorul fizic Marius ONOSE și kinetoterapeutul Gabriel GHEORGHE.

La încheierea primului stagiu, rugbiștii militari se vor deplasa la Snagov, unde vor continua cantonamentul pentru încă o săptămână, între 3 și 10 februarie. De la această reuniune vor lipsi Alexandru GORDAȘ, Vlad BĂDĂLICESCU, Viorel LUCACI, Florin SURUGIU, Florin VLAICU și  Ionuț DUMITRU. Steliștii sunt convocați la naționala de rugby a României, care se reunește duminică, 29 ianuarie, la Izvorani pentru a începe pregătirea meciurilor din Rugby Europe Championship. De asemenea, Tudor BOLDOR și Andrei PĂSĂLAN au fost convocați pentru cantonamentul de pregătire al lotului național U20.

La finalul returului SuperLigii, CSA „Steaua București” ocupă locul secund în clasament, cu același număr de puncte, 24, ca liderul Timișoara Saracens, departajarea fiind făcută la setaveraj. A doua parte a competiției interne se va relua la jumătatea lunii martie. În prima etapă, a cărei dată nu a fost stabilită cu exactitate, echipa noastră va întâlni, în deplasare, formația „Universitatea” din Cluj.

Distribuire social media