RUGBY | DUPĂ O LUNĂ DE PREGĂTIRE, CU ENTUZIASM ȘI NOUTĂȚI

A trecut deja o lună de când steliștii s-au reunit pentru a pregăti noul sezon. Foarte hotărâți, așa au pornit încă din prima zi de antrenament.
„După vacanță, băieții au venit cu multă energie și mult entuziasm, pregătiți pentru un sezon plin de provocări. Am început antrenamentele cu o săptămână de adaptare, în Ghencea, apoi am plecat în cantonament la Poiana Brașov, unde am pus accent pe forță, tehnică și pregătire fizică. Acum, că ne-am întors în București, începem să ne punem la punct planul de joc”, a spus Dănuț DUMBRAVĂ, noul antrenor al echipei.
Din lotul nostru au plecat Vasiliu Silviu, Genebashvili Levan, Tupou Petelo si Palu Fihaki, dar au venit 3 jucători de perspectivă – Melecciu, Paxaman și Șoană. Însă, modificări au existat și pe banca tehnică, acolo unde Dănuț DUMBRAVĂ a devenit antrenor principal, după mulți ani dedicați ca jucător al echipei noastre, el fiind o perioadă și antrenor secund.
„Pentru mine este atât provocare, cât și o mare responsabilitate, având în vedere că a trecut un timp foarte scurt de când am renunțat să mai joc – 2 ani. Visul oricărui jucător care a evoluat întreaga carieră la un singur club, în cazul meu – CSA Steaua București, este ca într-o zi să fie antrenor principal la echipa acelui club. Voi încerca să pun în aplicare ce am învățat în toată cariera mea, inclusiv ideile și principiile mele de joc”, a declarat tehnicianul.
Ediția de campionat 2017-2018 va debuta pe data de 26 august.


Distribuire social media