Rugbyștii steliști, victorie!

În data de 11.09.2019, echipa de rugby Steaua București a câștigat meciul cu CS Universitatea Cluj, cu scorul de 61-19 (33-12). Meciul a avut loc în Complexul Sportiv Ghencea și a contat pentru etapa a șaptea din cadrul Superligii Naționale de rugby. Meciul a fost transmis în direct la postul public de televiziune, TVR1.

Jocul a fost la discreția roș-albaștrilor, chiar dacă oaspeții, în special în prima repriză, au depus un efort considerabil. Experiența și valoarea echipei noastre au fost atuuri suficiente pentru un succes care nu a putut fi pus la îndoială.

Echipa militară a reuşit nouă eseuri prin Neagu și Boldor câte 2, Bencea, Bucurescu, Savin, Vlaicu și Plai câte un eseu. De aemenea, Plai a reușit cinci transformări, iar Vlaicu trei.

Echipa de start a fost în următoarea formulă: Neagu, Bencea, Elia, Vlaicu, Ciudin, Plai, Bartoli, Bălan, Pană, Bădălicescu, Rusu, Doroftei, Moyake, Lucaci, Bucurescu.

Rezerve la start: Bărdașu, Savin, Pataraia, Nere, Arvinte, Ser, Diaconescu, Boldor.

În urma acestui rezultat, Steaua este pe treapta a doua a clasamentului având 25 puncte.

În etapa a opta a sezonului regulat, Steaua București va juca pe stadionu Gloria/Constructorilor din Buzău, în data de 19 octombrie, ora 15.30, cu SCM Gloria Buzau. Meciul va fi transmis în direct la postul public de televiziune, TVR HD.

Distribuire social media