S-au pus în vânzare bilete pentru meciul din SEHA League

Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București a debutat cu victorie împotriva celor de la Tatran Presov (Slovacia)  în cea mai importantă competiție din sud-estul Europei SEHA League.

Meciul din etapa a treia din SEHA League se va disputa în  data de 13 septembrie 2018, începând cu ora 18:15, la Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din București, când echipa Steaua București va întâlni echipa RK Vojvodina (Serbia).

Începând de azi, 05.09.2018, biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în magazinele partenere Inmedio, Germanos și oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.

Prețurile biletelor:

  • Peluze: 11 LEI
  • Tribune: 16 LEI
  • Loje: 22 LEI

Programul casei de bilete va funcționa după orarul:

Joi, 13 septembrie 2018, la sala Polivalentă, 15:00 – 18:30. Biletele sunt nominale. Numele clientului va fi notat pe toate biletele pe care le-a plătit. Se pot cumpăra 8 bilete/persoană, aferent unui CNP.

Reprezentanții mass-media de la orice tip de organizație și / sau agenție media, care sunt interesați să participe la meciurile din cadrul SEHA – Gazprom League la fața locului, sunt obligați să solicite acreditarea media printr-un formular online care poate fi găsit pe site-ul oficial al SEHA – Gazprom League sub următorul link: http://www.seha-liga.com/akreditacija.

Distribuire social media