Astăzi se vor pune în vânzare biletele pentru partida dintre Steaua București și AFC Dunărea 2005 Călărași

ABONAMENTELE pentru sezonul competițional 2021-2022 și BILETELE, pentru meciul din data de 02 octombrie, dintre Steaua București și AFC Dunărea 2005 Călărași, se pot achiziționa începând cu data de 30.09.2021, de pe site-ul www.entertix.ro., iar de la casieria stadionului, sâmbătă, în ziua meciului, data de 02.10.2021, în intervalul orar 08:0011:30 (ora de start a meciului, dacă situația o va permite).

Biletele pentru loje se vor vinde DOAR la casieria stadionului.

Se vor vinde bilete individuale până la capacitatea maximă a unei loje (9 locuri), urmând ca după ocuparea uneia să se treacă la următoarea lojă.

IMPORTANT!!!!

În limita locurilor disponibile:

  • accesul la acest meci se va putea face, doar în baza certificatului de vaccinare (certificatul verde);
  • copiii cu vârsta de până la 16 ani, vor avea acces în stadion numai însoțiți de un adult, în baza unui bilet GRATUIT;
  • pentru pensionarii și militarii veterani din teatrele de operații se pun în vânzare bilete la tarif redus – 10 lei, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a. Acestea se vor elibera pe bază de talon de pensie, respectiv legitimație/carnet de militar veteran în teatrele de operații;
  • pentru veteranii de război se vor emite bilete GRATUITE ,în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a, în baza carnetului de veteran de război.
  • În cazul în care situația nu va permite desfășurarea meciului cu participarea spectatorilor, contravaloarea biletelor achiziționate online sau la casa de bilete, va fi restituită în cel mai scurt timp posibil – legal.

TOATE ACESTE CATEGORII DE BILETE SE VOR ELIBERA DOAR LA CASIERIA  DIN INCINTA STADIONULUI STEAUA”, SÂMBĂTĂ – 02.10.2021 în intervalul orar 08:0011:30 (ora de start a meciului, dacă situația o va permite).

Distribuire social media