SALBĂ DE MEDALII PENTRU STELIȘTI LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE GOJU-RYU!

Karateka steliști au obținut rezultate excepționale, câștigând 14 medalii în cadrul competiției continentale desfășurate la Steyr, în Austria.

Dana Teodorescu (-61 kg) și Raluca Baciu (-68 kg) au cucerit titluri de campioane europene de tineret la capătul evoluțiilor bune din cadrul întrecerilor de kumite individual. De asemenea, Raluca s-a clasat pe locul trei la seniori. Andrei Lucescu (-60 kg) și Gini Duță (-67 kg) au obținut titluri de vicecampioni la seniori, iar Ionuț Grosu (-84 kg) a reușit aceeași performanță la tineret.
Lorena Pârâu (tineret, -55 kg), Gabriel Stoian (tineret, -75 kg), Andrei Bălănică (cadeți, -63 kg) și George Slabu (cadeți, -70 kg) au câștigat medalii de bronz în probele de kumite individual. Totodată, Andrei Bălănică a contribuit la argintul cucerit la kumite pe echipe la cadeți, iar echipa seniorilor, compusă din Andrei Lupescu, Gini Duță, Ionuț Grosu și Gabriel Stoian s-au clasat pe locul trei.

Titluri de vicecampioni europeni s-au câștigat și în proba de kata la seniori. Adrian Guță s-a clasat pe locul doi la individual, iar Diana Alexe și Silvia Niculae, la echipe.
De asemenea, sportivii noștri au mai obținut șapte clasări pe locul V.

La cea de-a XVIII ediție a Campionatului European de Goju-Ryu au participat peste 570 sportivi din 19 țări.

Distribuire social media