Sandra Izbașa: Le așteptăm pe fetițe la Steaua cu diplome, medalii și surprize “dulci”

Clubul Sportiv al Armatei “Steaua București” va organiza sâmbătă, 7 iunie, începând cu ora 09.00, o preselecție pentru gimnastică la care sunt așteptate fetițe cu vârsta de 4-7 ani din București sau din țară. Acțiunea se va desfășura la Sala Mihai Viteazul-Steaua de pe Bdul. G-ral Vasile Milea nr 5-7 (vis-a-vis de AFI Palace Cotroceni) și face parte din proiectul derulat de fundația “Casa Campionilor” și Petrom “Relansarea gimnasticii românești”.

Într-o conferință de presă organizată astăzi de clubul militar, fostele gimnaste steliste Sandra Izbașa și Silvia Stroescu, alături de antrenorul Marius Vintilă și de managerul Roxana Bârlădeanu, au prezentat sala amenajată pentru selecții și au oferit detalii legate de organizarea evenimentului.

Sandra Izbașa:

E un proiect extraordinar, îi felicit pe cei doi antrenori – domnul Octavian Bellu și doamna Mariana Bitang – pentru ideea pe care au avut-o. Am fost în țară la preselecțiile organizate de celelalte cluburi, au fost lucruri frumoase, dar cred că aici, la noi la Steaua, va fi cea mai frumoasă acțiune. Le așteptăm pe fetițele care vor veni la preselecție cu diplome, medalii și surprize dulci, suntem nerăbdători să le cunoaștem pe viitoarele noastre campioane”.

Silvia Stroescu:

Este admirabil efortul pe care CSA Steaua l-a făcut pentru organizarea acestei preselecții. Mă bucură faptul că foarte mulți copii doresc să pășească pe drumul gloriei, sper ca la final să și rămână un numar considerabil, astfel încât să putem construi o echipă puternică”.

Marius Vintilă:

Pentru noi este, practic, cea de-a doua acțiune de preselecție. Am desfășurat anterior o campanie amplă în școli și grădinițe, de unde am selectat 1080 copii. Dintre aceștia, în urma probelor și testelor specifice, au rămas aproximativ 60 de fetițe care vin în program. Nu pot anticipa câți copii vor veni sâmbătă, poate 100, poate 300 sau mai mulți. Noi vom fi pregătiți să-i primim, indiferent de numărul lor, punem foarte mare accent pe calitate”.

În finalul conferinței, sub îndrumarea antrenorului stelist și a celor două campioane olimpice, două fetițe au făcut o scurtă demonstrație a probelor și circuitului pe care îl vor avea de parcurs toți copiii care se vor prezenta la preselecția organizată de CSA Steaua București sâmbătă, 7 iunie, chiar de ziua clubului.

Distribuire social media