Sandra Izbasa si gimnastele CSA Steaua i-au cucerit pe copiii din mall

Ieri după amiază, gimnastica a strălucit la propriu în cea de-a trei zi a “Săptămânii Campionilor”, eveniment organizat de AFI Palace Cotroceni și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

În prima parte, copiii și părinții prezenți în mall-ul AFI Palace Cotroceni au urmărit cu mare încântare un program demonstrativ realizat de micuțele gimnaste ale CSA Steaua, sub conducerea antrenoarei emerite Eliza Stoica și a coregrafei lotului național de gimnastică, Mariana Ristea. Elementele de gimnastică acrobatică în grup și individuale, pe diferite teme muzicale, au smuls ropote prelungi de aplauze din partea spectatorilor adunați într-un număr considerabil.

Vedeta zilei a fost în continuare dubla campioană olimpică Sandra Izbașa, invitata specială a Studioului Campionilor amenajat în zona patinoarului din complexul comercial. Cu dezinvoltura caracteristică, Sandra a povestit despre începuturile ei în gimnastică la vârsta de 4 ani, despre sacrificiile pe care le presupune sportul de performanță, dar și despre modul în care a trăit momentele glorioase din cariera sa de sportivă.

Ea a fost asaltată atât de copii, cât și de părinții acestora, care i-au pus numeroase întrebări, au primit autografe și au ținut morțiș să aibă printre amintirile lor o fotografie cu cea pe care presa internațională a catalogat-o drept “cea mai frumoasă gimnastă din lume”.

Săptămâna Campionilor continuă joi cu o altă sportivă de excepție a clubului Steaua și a României – campioana olimpică la judo ALINA DUMITRU. Întâlnirea cu Alina în Studioul Campionilor va fi precedată de o demonstrație de judo a copiilor și juniorilor pe care aceasta îi conduce în calitate de antrenoare. Acțiunea va începe, ca în fiecare zi, la ora 13.00.

Distribuire social media