SÂNGE pentru VIAȚĂ!

La 35 de ani de când eroii de la Sevilla au adus pentru prima dată în istoria fotbalului românesc Cupa Campionilor Europeni, lansăm maratonul SÂNGE pentru VIAȚĂ! Caravana va poposi în fața clubului militar acolo unde, sportivi, militari și suporteri vor aduce, prin gestul lor, nu numai un omagiu marilor noștri campioni ci și o șansă la viață.

Vineri, 07.05.2021 începând cu ora 09:00, la Stadionul Steaua – intrarea VIP, va fi prezentă unitatea mobilă a Centrului de Transfuzii Sanguine „Col. dr. Nestorescu” din subordinea Direcției medicale a Ministerului Apărării Naționale, care va colecta sânge.

Este modul nostru, al steliștilor, de a sărbători unul dintre cele mai răsunătoare succese ale fotbalului românesc într-un an în care întreaga omenire a suferit și încă suferă pe fondul pandemiei de COVID19.
Așadar, dacă simți că poți dărui celor aflați în nevoie, dacă inima ta bate roșu-albastru, vino și donează și fă parte din această poveste frumoasă scrisă nu doar de eroi ci de noi toți, iubitori ai sportului și ai performanței!

Distribuire social media