”Săptămâna Campionilor” la AFI Palace Cotroceni

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu AFI Palace Cotroceni, în cadrul programului național ”Școala Altfel”. Proiectul a fost conceput astfel încât acțiunea să reprezinte un canal de promovare a sportului stelist și a valorilor sale mai ales în rândul copiilor. Evenimentul s-a desfășurat de luni până sâmbătă, între orele 13.00 și 15.00, iar publicul a putut interacționa cu marii campioni ai Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua” București: Camelia Potec (luni), Virgil Stănescu (marți), Sandra Izbașa (miercuri), Alina Dumitru (joi), Vasile Stângă (vineri), Ana-Maria Brânză (sâmbătă).

Pentru realizarea unui impact maxim și o promovare a imaginii clubului ”after-eveniment”, au fost realizate carduri de autografe pentru fiecare dintre marii sportivi steliști participanți la proiect.

Copiii au urmărit, dar au și putut să se implice în demonstrații ale sportului promovat în ziua respectivă, au participat la concursuri, iar campionii le-au răspuns la întrebări într-un dialog sincer despre cât de benefic este sportul, efortul din spatele performanței, secretele reușitei. Interacțiunea cu publicul s-a desfășurat în cadrul ”Studioului Campionilor”, amenajat special la locul acțiunii.

Dincolo de produsele vizuale amplasate in mall, C.S.A. Steaua a fost promovat și prin rularea filmului de prezentare a clubului pe monitoarele amplasate in mall.

Evenimentul a fost unul inedit și a constituit o noutate în modul de promovare a sportului în Romania. Locul de desfășurare, dincolo de ineditul său, a fost ales din considerente de publicitate și impact, AFI Palace Cotroceni fiind complexul comercial cu cel mai mare trafic din Romania – peste 50.000 vizitatori în medie pe zi.

Pe lângă întâlnirile cu marii campioni, copiii și publicul din mall au putut viziona demonstrații de gimnastică, judo și scrimă. Ei au fost invitați, de asemenea, să participe efectiv la lecții și concursuri de baschet, handbal, judo și scrimă, au primit premii din partea organizatorilor constând în abonamente la bazinul de înot Steaua și vauchere de la diferiți parteneri ai complexului comercial.

Proiectul a fost excelent reflectat în mass-media, care au difuzat zilnic articole și reportaje. Principalele posturi de televiziune nationale (TVR, PRO TV, Antena 1, Prima TV, Digi Sport, Dolce-Sport/Realitatea) au difuzat un numar de 28 știri principale și redifuzări, însumand peste 1200 secunde expunere în prime-time.

 

Distribuire social media